Függöny szaküzlet


Függöny Tipusok


Fényáteresztő függöny

Fényáteresztő függönyök segítségével adhatjuk meg az enteriör igazi varázsát, így lesz otthonunk igazán egyedi, és hangulatos. A fényáteresztő függöny nélkül nem otthon a lakás! Otthonunk dísze lehet texturált, fényes, vagy akár mintás fényáteresztő is. A mintás fényáteresztő függönyök külön előnye. hogy akár dekorfüggöny nélkül is remekül mutat.

Belső árnyékolók

A pliszé a legismertebb belső árnyékoló, ami a nyílászáró keretére, vagy közvetlenül az üvegfelületre szerelhető, így bármilyen formályú nyílászárónál alkalmazható.
Eggyütt nyílik az ablakkal, és mozgatható lentről, fentről vagy mindkét irányból egyszerre, ezzel optamilisan szabályozhatjuk a beérkező fényhatást. Az anyag hatalmas választéka (fényáteresztő, fényzáró, metalizált fényvisszaverő textília) lehetővé teszi, a fény-árnyék hatás változatos kihasználását.

Sötétítő függöny

Sőtétítő függönyeink széles választékából, biztosan megtalálja azt a színt és anyagot, mely legjobban íllik a lakás hangulatához. Speciális sötétitő függöny anyagaink segítségével akár teljes sötétítést is elérhetünk. Nyáron nem engedi be a meleget, télen pedig bent tartja.

Dekor függöny

A legváltozatosabb dekorfüggöny kínálatunkból, tapasztalét munkatársaink segítségével, csodás hangulatot varázsolhat, a lakás bármely részébe. A legnagyobb szín- anyag- és mintaválasztékkal állink rendelkezésére.

Gyerek függöny

Gyerek függöny kinálatunk a bébi kortól kezdve egészen a tini korszakig, széles repertoárral áll rendelkezésére. A gyerekszoba hangulatához illő színes, tarka, mintás vidám függönyök széles válastéka közül, biztosan megtalálja a mefelelőt, akár kis hercegnője, vagy kis hercege birodalmának megkoronázására.