Függöny szaküzlet


Ötletek

Hogyan válasszunk függönyt?

Szín:

A szín kiválasztását hozzá kell igazítani a fal, a szőnyeg, az ülőgarnitúra és a bútorok színéhez, teljessé tegye otthonunk színvilágát.függöny választék

Minta:

Mintás legyen a függöny, vagy egyszínű?. Milyen mintát válasszak?

Gyakori kérdések és nem is könnyű a választás, de mmindenképp törekedni kell a harmóniára. Munkatársaink nagy tapasztalata megkönnyíti a választást.


Anyag:

A légiesen könnyű anyagoktól a súlyos komoly drapériáig számtalan függönyanyagból választhat üzletünkban. A választást megkönnyíti, hogy minden függönyanyagból tartunk megtapintható megnézhető mintát tartunk.Kiegészítők:

A függöny kiválasztása a legfontosabb, mert ez határozza meg otthonunk hangulatát. Mikor megtaláltuk a megfelelő függönyöket, akkor válasszuk kia hizzá illő kiegészítőket. A lakberendezési kiegészítők teszik teljessé a komfort érzetet. Párnák, szőnyegek, bútorhuzatok, vázák stb...

Amennyiben nem akarunk a falfelületen hangsúlyos színeket, akkor remekül lehet a hangulatot változtatni dekorsállakkal, színes lakás kiegészítőkkel.

Munkatársaink segítenek kiválasztani Önnek a legmegfelelőbbet.
Milyen széles függönyt vásároljunk?

Fényáteresztő és dekorfüggöny:

Számoljuk bele a szélességbe a szegést és izlés szerinti ráncokszerint minimum 2 x szélesebb függönyt vásároljunk, mint a karnis szélessége, de a függöny minél dúsabb, annál szebb, ezért bátran vehetünk 2,5 - 3 x szélesebbet is.


Sötétítő függöny:

Sötétítő függönyök vásárlása esetén legalább 2 x szélesebb anyagot vegyünk, mint a karnisunk szélessége, így kapunk szépen redőzött sötétítő függönyt.

függöny szélessége

Sötétítő és a dekorfüggöny vásárlásnál nagyon fontos a mintaillesztés, ezért kérje szakember segítségét.

Karnis hossza

Milyen hosszú karnist válasszunk?

A karnis hosszának meválasztásában segít az alábbi ábra

karnis hossaA karnist kb 15cm-el az ablakkeret föké helyeezük el és oldalt lógjon túl az ablakon 20 - 20 cm-el, hogy ha kell a függönyt egészen el tudjuk húzni az ablak elől.


Függöny és tér

Növeljük a teret

Kis lakásban tágasabbnak érezzük a teret, ha a mellékelt ábrán a D. megoldást választjuk

Függöny méretAmennyiben magasabbra helyezzük a karnist, és a függönyt leengedjük a földig akkor azzal olyan érzést tudunk kelteni, mintha nagyobb lenne a szobánk.